29 Nisan 2017 Cumartesi

2016-2017 Yaz Dönemi Staj Takvimi Belli Oldu.

30 Mart 2017 Perşembe 08:38 tarihinde eklendi | 464 defa okundu

Staj Başvuru Usulü değişmiştir. Bu nedenle; Staja Çıkmak isteyen öğrenciler öncelikle Öğrenci Bilgi Sistemi girişine konulan Tanıtım Videosunu ve Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden giriş yapılarak İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Videosunu mutlaka izlemelidir.

Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden giriş yapılarak İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Videosunu izlemeyen öğrenciler öğrenci bilgi sistemi üzerinden staj başvurusu yapabilir ancak staja çıkabilmesi için  İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Videosunu izleyip sonucunda yapılacak sınavlardan en az 60 puan alması gerekir.

(İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UYGULAMA ESASLARI, DERSLER VE SINAV HAKKINDA BİLGİ ALMAK İÇİN AŞAĞIDA VERİLEN LİNKTEKİ AÇIKLAMALARI MUTLAKA OKUYUNUZ.)

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ UYGULAMA ESASLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

Yaz Okuluna katılmayacak öğrenciler Yaz Döneminde staja çıkabilir. Aynı anda hem yaz okulunda ders almak hem de staj yapmak mümkün değildir.

Öğrencilerimizin belirlenen staj takvimine titizlikle uymaları, aksi halde yaptıkları stajın geçersiz olacağı hususu duyurulur.

Staj Başvurusu Program Staj Kurullarınca kabul edilen öğrenciler staj başvuru formunun çıktısını Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden alıp işyerlerine onaylattıktan sonra staj takviminde belirtilen süreler içerisinde geri Program Staj Kuruluna teslim etmeleri gerekir. Staj evraklarını işyerine onaylatıp süresi içerisinde Program Staj Kuruluna teslim etmeyen öğrencilerin sigorta girişleri yapılmayacağından staja çıkamazlar.

STAJ SÜREÇLERİ İÇİN TIKLAYINIZ. (ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR)

Yaz Dönemi Staj Takvimini Görmek İçin klayız.

Staja çıkmak için müracaat eden ancak staja çıkmayan öğrenciler adlarına yatan sigorta primini geri öder.