Muafiyet ve İntibak Sonuçları Açıklandı.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Meslek Yüksekokulumuza yatay geçiş yapan öğrencilerin ders ve sınıf intibakları ile,

2017-2018 eğitim öğretim yılında ÖSYM’ce yapılan sınavlar sonucunda meslek yüksekokulumuza yerleşen öğrencilerden daha önce okuduğu başka bir yükseköğretim kurumunda aldığı ve başarılı olduğu derslerden muaf olmak isteyen öğrencilerin ders muafiyet ve sınıf intibakları Süleyman Demirel Üniversitesi Ders Muafiyeti ve İntibak İşlemleri Yönergesi gereği yapılmıştır.

Başvuru yapan öğrencilerimiz muafiyet ve sınıf intibakları ile ilgili evraklarını öğrenci işlerimizden almaları ve muaf oldukları derslerin yerine yeni ders alacaklarsa en geç ekle sil haftası içerinde (02-06 Ekim 2017) derslerini seçmeleri gerekmektedir.

Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden ders seçemeyen öğrenciler birim öğrenci işlerine başvurması gerekir.

Yayın Tarihi: 29/09/2017
katipler.net