19. Türkiye İhsan Yener Klavye Şampiyonası Sonuçları

Uluslararası Bilgi İşlem Federasyonu- İNTERSTENO tarafından düzenlenen ülkemizin en büyük yarışı olan 19. Türkiye İhsan Yener Klavye Şampiyonası” sonuçlandı. Şampiyona, Anadil ve Çok Dilli (16 dil) ayrımıyla 2 yarış türünde düzenlendi.

Şampiyonaya Üniversitemiz Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Hatice MESCİ gözetiminde Tıp Fakültesi öğrencisi İlyas PAMUKÇU ile Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencisi Yasemin YEŞİLKAYA katıldı.

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi İlyas Pamukçu, 21-99 Yaş Deneyimliler Kategorisinde Anadil Yarışında dakikada 648 net vuruş yaparak dakikalık net 130 sözcük ile Türkiye üçüncüsü oldu.

Süleyman Demirel Üniversitesi Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencisi Yasemin YEŞİLKAYA, 17-20 Yaş Gençler Kategorisinde Çokdilli Yarışında 15 dilde toplam net 34993 vuruş yaparak Türkiye beşincisi oldu.

Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yayın Tarihi: 04/03/2022