2017-2018 Güz Yarıyılı Staj Takvimi Belirlendi.

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz yarıyılı staj takvimi belirlendi.

yaz okuluna katılan ya da herhangi bir sebeple yaz döneminde staja çıkamayan öğrencilerimiz güz yarıyılında devamsız dersleri yok ise 2017-2018 eğitim öğretim yılı güz yarıyılında staja çıkabilirler. Güz yarıyılında staja çıkacak öğrenciler staj takvimine sağdaki staj işlemleri+ Kurum Staj Takvimi ve Evrakları linkinden ulaşılabilir.  

Staja Çıkmak isteyen öğrenciler öncelikle Öğrenci Bilgi Sistemi girişine konulan Staj Tanıtım Videosunu ve Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden giriş yapılarak İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Videosunu mutlaka izlemelidir.

Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden giriş yapılarak İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Videosunu izlemeyen öğrenciler öğrenci bilgi sistemi üzerinden staj başvurusu yapabilir ancak staja çıkabilmesi için  İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Videosunu izleyip sonucunda yapılacak sınavlardan en az 60 puan alması gerekir.

Öğrencilerimizin belirlenen staj takvimine titizlikle uymaları, aksi halde yaptıkları stajın geçersiz olacağı hususu duyurulur.

Staj Başvurusu Program Staj Kurullarınca kabul edilen öğrenciler staj başvuru formunun çıktısını Öğrenci Bilgi Sistemi üzerinden alıp işyerlerine onaylattıktan sonra staj takviminde belirtilen süreler içerisinde geri Program Staj Kuruluna teslim etmeleri gerekir. Staj evraklarını işyerine onaylatıp süresi içerisinde Program Staj Kuruluna teslim etmeyen öğrencilerin sigorta girişleri yapılmayacağından staja çıkamazlar.

Staja çıkmak için müracaat eden ancak staja çıkmayan öğrenciler adlarına yatan sigorta primini geri öder.

STAJ İLE İLGİLİ SÜREÇLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

GÜZ YARIYILI STAJ TAKVİMİ İÇİN TIKLAYINIZ

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ UYGULAMA ESASLARINI TIKLAYINIZ.

Yayın Tarihi: 03/08/2017
Okunma Sayısı: 2893