Adalet Meslek Yüksekokulu 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Uygulama Esasları

                   Uzaktan Yürütülecek Derslere Dair İlke Ve Esaslar:
 

1-2020-2021 Eğitim Öğretim Bahar yarıyılında Adalet Meslek Yüksekokulundaki tüm dersler uzaktan öğretim yöntemi ile yapılacaktır. Derslere devam zorunluluğu yoktur. Derslere devamdan dolayı ek puan verilmeyecektir.

2- Uzaktan öğretim yöntemi ile yapılacak derslerin sınavları (arasınav, arasınav mazeret, final, bütünleme ve tek ders sınav), öğrencilere bildirilmek şartıyla çevrimiçi (online), çevrimdışı (offline), ödev, proje vb. yöntemlerle yapılabilecektir.

3-Arasınav (vize), final ve bütünleme sınavları dışında dersi veren öğretim elemanı, kısa sınav (quiz), ödev vb. sorumluluklar verebilir. Bu tür sorumlulukların tarihleri ve konuları ders izlence formunda belirtilecektir.

4- Öğrencilerimiz, ders ve sınavlarla ilgili her türlü sorunu SDÜ Mobil Uygulaması başta olmak üzere her türlü iletişim araçları ile okulumuza iletebilir

5- Uzaktan yapılan derslerin her bir ders saati süresi 20 dakika olacaktır.

6- Öğrenciler stajını ödev şeklinde veya yüz yüze yapabilir. Yüz yüze staj eğitimi ders veya sınav döneminde veya daha sonra da yapılabilecektir. Yüz yüze staj yapmak isteyen öğrenciler sigorta girişi için staja başlamadan en az 10 gün öncesinden okula bilgi vermek zorundadır.

Yayın Tarihi: 16/02/2021
Okunma Sayısı: 835