Dünya Tütütünsüzlük Gününde

31.05.2022 tarihinde saat 15.00 da Hukuk Fakültesi Çatı Katı Konferans salonunda gerçekleşen konferansa konuşmacı olarak Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı kapsamında Tütün Bağımlılığı Formatörü Neriman ULUSOY katıldı. Konferansta bağımlılığın farkındalığı örneklerle anlatıldı. Sigaranın içerisinde 4000 adet zararlı madde olduğu anlatılarak bağımlılıktan kurtulmak için ücretsiz YEDAL'dan destek alınabilabileceği, sigaranın maddi olarak da zarar verdiği ve "bir kereden birşey olmaz" sözü yerine "bir kereden bir şey olur" diyerek konferans tamamlandı. Konferans bitiminde Meslek Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Hatice MESCİ tarafından  Tütün Bağımlılığı Formatörü Neriman ULUSOY'a teşekkür belgesi takdim edildi.

Yayın Tarihi: 31/05/2022